Cleanne zsíroldó

1095 Ft/500 ml

(2190 Ft/l)

Felhasználás:

A Cleanne zsíroldó alkalmas zsíroldásra (nem keverendő össze az odaégett ételekkel, amik eltávolítására a mosogatószer alkalmas), esetleges régebbi vagy makacsabb zsírosodás esetén segíthet a felület melegítése takarítás előtt (pl. meleg vízzel történő előpermetezése). Használható kerámia és inox felületen is.

Használat előtt felrázandó!

Kimérősen kapható termék!

Bővebb leírás

Leírás

A Cleanne zsíroldójának használatához nem szükséges védőfelszerelés, ugyanis nem tartalmaz semmilyen maró hatású vegyületet, csupán természetes hatóanyagokat. Így a könnyedség mellett az is észrevehető, hogy nem fullaszt és nem irritálja a bőrt, miközben hatékonyan tünteti el a zsíros lerakódásokat.

A Cleanne zsíroldó használható tűzhelyek, sütők, szagelszívók tisztítására, de segít a makacs zsírok leoldásában mosogatás közben is. Környezetbarát prémium termék, alapvetően növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

Kiadósság:

Kb. 800 fújás/500 ml.

Összetevők:

Növényi koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás:

0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó.