Cleanne univerzális padlótisztító

1190 Ft/l

(1190 Ft/l)

A Cleanne univerzális padlótisztító általános felhasználásra készült az egyes felületekhez, mint laminált padló, parketta vagy kőfelület, de hatékony lehet magasfényű felületeken is.

Használat előtt felrázandó!

Kimérősen kapható termék!

Bővebb leírás

Leírás

A tökéletes otthon élményéhez hozzátartozik a tisztaság. A leggyorsabban koszolódó felület – és egyúttal a leglátványosabb tisztaságérzetet adó- a padló. Lehet  a padló kő, parketta, hajópadló, linóleum – egy alapos felmosáshoz nyújt segítséget a Cleanne univerzális padlótisztítója, amely tökéletesen tisztít,  viszont a száradás közben nem szabadulnak fel káros anyagok, így teljesen biztonságosan használható kisgyermekes házban, vagy háziállatok mellett is. Vásárlói visszajelzések alapján rendszeres használatával világosítja a már elszínesedett padlót, fúgát is. Vásárlói tipp: a kedvenc illatokról sem kell lemondani, csak 100%-os tisztaságú illóolajat kell csepegtetni a felmosóvízhez.

Használható minden padlófelületen, amelynek nem árt a víz (kő, parketta, hajópadló, linóleum stb.). Általános felhasználásra készült minden felületű padló tisztítására.

Összetevők:

Cleanne koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás: 0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó.