Cleanne folyékony mosószer koncentrátum

1075 Ft/500 ml

(2150 Ft/kg)

Felhasználás:

A Cleanne folyékony mosószer koncentrátum (a hagyományos mosószerekhez képest feleannyi adag elég), ami hidegebb vízben is képes valódi erőt kifejteni, akár áztatás nélkül is. Használható színes és fehér ruhákhoz egyaránt. Kézi vagy gépi mosás esetén is tökéletesen használható. 1 liter Cleanne mosószer koncentrátum 2 liter hagyományos mosószernek felel meg. Egy 5-7 kg-os mosásba egy kupaknyi Cleanne folyékony mosószer koncentrátum szükséges. Ha félig van pakolva a mosógép, akkor fél kupakkal kell használni.

Kimérősen kapható termék!

Bővebb leírás

Leírás

A pH semleges Cleanne folyékony mosószer koncentrátum gyengéd a bőrhöz, de nem kíméli a szennyeződéseket. Vízlágyító hatású, színes és fehér ruhákra egyaránt alkalmazható, ráadásul rendkívül hatékony, áztatás nélkül is kiugró eredményeket produkál. Nem szappanalapú, ezért kiválóan alkalmas mosható pelenkák és technikai aláöltözőkhöz is, nem tömíti el a ruhaanyag pólusait.

Kiadósság:

45 ml mosásonként (5 kg ruhára számolva) normál szennyezettség esetén, erős szennyeződés esetén másfél kupakkal (kb 60 ml) kell használni.

Összetevők:

Természetes hatóanyagú Cleanne koncentrátum, pH semleges, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás:

0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó.