Cleanne FoltOFF folttisztító

1190 Ft/100 ml

Felhasználás:

Alapvetően friss szennyeződések eltávolítására, tesztelve paradicsomon, kávén, hamburgerszószon, golyóstoll tintáján, vérfolton, szeder-, meggy- és málnafolton, valamint izzadtságfolton és csokoládé okozta szennyeződésen is. Az alapkoncentrátumnak akkreditált teszt alapján gomba- és baktériumölő hatása van, így alkalmas akár tömegközlekedésen ülések tisztítására is leülés előtt. Maximális hatóerejét 60 fokon fejti ki, így ha teheti, forró vízzel nedvesítse be a foltot a ráfújás előtt, majd tiszta kézzel/ujjal dörzsölje meg a szennyeződésre ráfújt folttisztítót. Makacs folt (pl. kávé) esetén szükséges lehet a többszöri befújás és dörzsölés, a végén mindenképpen bő vízzel öblítse ki a ruhát a por eltávolítása érdekében.

Használat előtt felrázandó!

Bővebb leírás

Leírás

Környezetbarát prémium termék, alapvetően növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

A Cleanne FoltOFF folttisztító kicsi, praktikus, elfér bármilyen táskában, felvihető a repülőgépre is, így mindig használható, amikor csak szükség van rá. Ráadásul négy különböző grafikával lett gyártva azért, hogy mindenki az igazán magához valót választhassa.

Amikre dokumentáltan tesztelve van a termék:
– vér
– tinta
– málna
– szeder
– meggy
– kávé
– hamburgerszósz
– paradicsom
– csokoládé

Űrtartalom:

100 ml/flakon.

Kiadósság:

Kb. 250 fújás/100 ml.

Összetevők: CLEANNE koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás:

0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó.