Cleanne általános felülettisztító

1095 Ft/500 ml

(2190 Ft/l)

Felhasználás:

A Cleanne általános felülettisztító általános felhasználásra készült az egyes felületek, mint például polcok vagy konyhapult tisztítására (minden olyan felületre, amiben a víz nem okoz kárt), de hatékony lehet magasfényű felületeken is. Környezetbarát prémium termék, alapvetően növényi hatóanyaggal és természetes biológiai lebomlással.

Használat előtt felrázandó!

Kimérősen kapható termék!

Bővebb leírás

Leírás

A mindennapi rutin takarításokhoz ajánlott a Cleanne általános felülettisztítója, mely illatanyagmentes és természetes hatóanyagokat tartalmaz. Használata könnyű, így megerőltetés nélkül varázsolható tisztaság a lakásba. A Cleanne általános felülettisztítóját számtalan helyen lehet hasznosítani, hiszen minden lakásnak rengeteg tisztítandó felülete van. Ha csak a konyhára gondolunk, máris megjelenik előttünk a sokat használt konyhapult, a mindennapos asztal- és széktakarítás, de ott van sokak rémálma: a hűtő, melynek kitakarítása nem mindig egyszerű feladat. Nincs többé olyan terület, aminek a tisztításához “erőt” kell gyűjteni, ugyanis a termék használata egyszerű és élvezetes.

Általános felülettisztítónkat használható minden olyan felületen, aminek nem árt a víz. Lehet ez fa, fém, műanyag. Mindezek mellett ajánlott még ajtó- és ablakkeretek áttörléséhez, tisztításához is.

Kiadósság:

Kb. 800 fújás/500 ml.

Összetevők:

Cleanne koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.

A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik.

Tárolás:

0 és 50 Celsius fok között, napfénytől védett, száraz helyen tárolandó.