Csipike
660 Ft/40 g
(16 500 Ft/kg)
Készíthető hagyományosan forrázással is, viszont a C vitamin és egyéb gyümölcssavak kioldódása érdekében előnyösebb hideg vízben legalább 12 órát áztatni, vagy langyos vízzel leöntve 25–30 percig állni. Ezt követően ismét felmelegíthető! A csipkebogyó több C vitamint tartalmaz, mint bármely más vad vagy kerti gyümölcs, valamint bármely főzeléknövény. Lehűtve nyáron is finom üdítő, télen jó immunerősítő. Kellemes íze miatt a gyerekek kedvence.
Leírás
Összetevők:
Csipkehús, bodzavirág, hibiszkuszvirág.
Az összetevők jótékony hatásai a következők:
- csipkehús: immunerősítő, szabályozza a vércukorszintet
- bodzabogyó: immunerősítő, antioxidáns, flavonoid tartalma révén segít a káros szabad gyökök semlegesítésében
- hibiszkusz: szabályozza a vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet, kiváló C vitamin forrás