Csipike

660 Ft/40 g

(16 500 Ft/kg)

Készíthető hagyományosan forrázással is, viszont a C vitamin és egyéb gyümölcssavak kioldódása érdekében előnyösebb hideg vízben legalább 12 órát áztatni, vagy langyos vízzel leöntve 25–30 percig állni. Ezt követően ismét felmelegíthető! A csipkebogyó több C vitamint tartalmaz, mint bármely más vad vagy kerti gyümölcs, valamint bármely főzeléknövény. Lehűtve nyáron is finom üdítő, télen jó immunerősítő. Kellemes íze miatt a gyerekek kedvence.

Bővebb leírás

Kategóriák: ,

Leírás

Összetevők:

Csipkehús, bodzavirág, hibiszkuszvirág.

Az összetevők jótékony hatásai a következők:

  • csipkehús: immunerősítő, szabályozza a vércukorszintet
  • bodzabogyó: immunerősítő, antioxidáns, flavonoid tartalma révén segít a káros szabad gyökök semlegesítésében
  • hibiszkusz: szabályozza a vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet, kiváló C vitamin forrás